söndag 26 januari 2020

Finåka med Järfälla CK

Idag blev det grym skogscykling med de här snabbingarna. Trevligt gäng att starta dagen med.


Hjalmar hade messat att Järfälla CK skulle ha distanspass igår. Dock startade de redan 08:30 vid Bruket och jag viste inte helt säkert om jag skulle orka upp så tidigt.
Men jag vaknade och han ditt. Blev ett grymt pass runt Kallhäll, Lund och Järfälla. Gick lite halvsnabbt stundtals på de fina stigarna så jag fick ligga inför att hänga med.
Jag hade tagit av stänkskärmarna för det har ju inte regnat på ett tag här men det var ganska blött i skogen fortfarande.
Mikael och Calle var oftast uppe i spets och visade en massa fina flowiga stigar. 

Blev inte en så lång runda som jag tänkt mig ifrån början. Arenarun tävlingen igår verkade ha satt igång ämnesomsättningen för mig för jag var konstant hungrig.
I vanliga fall brukar jag klara mig på en flaska sportdryck och så har jag en liten 80 g godispåse i reserv.
Nu hade jag tagit med mig en stor påse på 180 g då jag viste att tävlingen kunde göra lite omställningar med blodsockret. 
Men redan efter 2,5 timme så var allt slut och jag var fortfarande hungrig.
Blodsockret låg konstant runt 4 hur mycket jag än käka.
Fick vika av vid Järvafältet och dra mig hemåt istället för att hänga med tillbaka till Bruket. Hjalmar och en till gav mig ett par energibars så jag skulle klara mig hem, det tackar jag så mycket för.

Blev en riktigt fin runda ändå på grymma stigar och fint sällskap.

Det är verkligen grymt kul och köra i skogen. Det finns så många fina spår runt Stocholm och när jag hängt på Täby MTB och Järfälla CK så har jag fått se ännu mera fina stigar som jag inte hittat när jag kört själv.

Inga kommentarer: