söndag 14 april 2013

Blev vinst i totalen på Keps Cup i Värmdö idag

Idag var det sista deltävlingen i Keps Cup för vårserien. Vintern har ju fortfarande inte hajat att det är dags för vår och snart sommar utan håller greppet om skogen fortfarande.

Det var en hel del härlig lössnö på sina ställen. Banan började med en uppförsbacke på grusväg och svängde in i skogen på riktig sorbetsnö. Tror inte det var någon som lyckades cykla igenom den första biten.
Det blev lite snällare sen men det var fortfarande tungtrampat och spårigt så hamna man fel så tog det tvärstop eller så flög man över styret.
Var en hel del roliga partier ändå och det avslutades med att man skulle hopa ut från en trappa och sen över en bro och lite nedför innan man kom till ett snöparti som jag tror alla sprang på.

När starten gick så hängde jag med bra men det gick inte så farligt fort trots att det var uppförsbacke. Gjorde det stora misstaget att inte köra upp mig innan man skulle in i skogen, riktigt orutinerat.
Nu tog det tvärstop när alla skulle springa och jag klanta till det en hel del då jag inte kom på cykeln ordentligt sen efter löpningen.

Körde ett varv med Rocco Pacini och Herman Larsson ett varv men de fick lite problem i snön så jag drog ifrån.Hamna själv igen men jag tyckte att jag hitta ett ganska bra tempo. Såg Mikael Kippilä en bit framför men det var för långt för att jag skulle orka köra ikapp. Hoppades på att han skulle krockna lite på slutet men det gjorde han tyvärr inte.

En som hade krocknat var Ville som har fått problem med allergi igen. Inte ofta jag sprintar ikapp honom på de tekniska partierna i vanliga fall.

Körde in som 2:a och det räckte för att säkra vinsten i Keps Cupen för vårterminen.I elitklassen så var det Gunnar Töjrèn som tog vinsten.Inte långt ifrån körde Jesper Andersson in på en 2:a plats.Strax efter kom Stefan Dahl ifrån CRT.Ja då har jag lyckats köra till mig en keps till, än sitter tackterna i:-)
Jag tror inte jag var så väldans långt efter idag heller. Tyckte det tog ett tag innan Gunnar kom och körde förbi mål när jag var klar.

När vi var klara med cyklandet så ville Oskar bestämt ut och åka en bit också. Han tyckte det var skitkul. Så fort jag försökte plocka ner honom ifrån cykeln så blev han arg och sa "upp upp" och pekade på cykeln.Resultat ifrån sista Keps Cupen kommer upp på Värmdö CK:s hemsida sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

BRA KÄMPAT PER!
/oliver

Per Kumlin sa...

Tack Oliver, bra kört själv, synd på vurpan.