tisdag 2 april 2013

Körde 20/40 tills jag spydde, är det bra eller anus

Har fortfarande känt mig trött och hängig men tänkte att jag skulle testa att köra 2 set med 15 stycken 20/40 på Monarken.

Jag ladda på så gott jag kunde och vred upp till 7 kp och försökte hålla över 100 i kadens hela tiden.
Första 5 gick utan problem sen började det brännas ganska fint. Vid tio så börja jag känna att syran var ikapp och det började bli riktigt svårt att hålla över 100 i kadens. På sista var det ren överlevnad och jag stod och spurtade hela intervallen men klara det.

Tog 10 minuters paus innan jag börja det andra och sista setet.
Nu kändes det mycket tyngre när jag börja och redan efter 5 stycken börja jag undra om jag skulle orka hålla över 100 i kadens på allihopa.
Lyckades ta mig till 10 intervaller så då var det bara att försöka ta dem en och en och ta i allt jag hade och inte tänka på nästa.

Det fungerade till näst sista intervallen men sen gjorde magen uppror av allt flåsande. Det var bara att hoppa av cykeln och springa till muggen och lägga värsta kaskadspyan. Det var sådär lagom kul när jag flåsa som en gris och pulsen låg på max.
Det blev som att spraya ner hela toan, jag vet intresseklubben noterar igen.

Men det kändes faktiskt bättre sen och av någon konstig anledning så kände jag mig inte sådär trött och seg som jag gjorde innan jag började träningen så det sluta gott i alla fall.

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: