torsdag 18 april 2013

Cykloteket Kundcykling

Idag var det jag som hade hand om Cyklotekets kundcykling. Vi blev 6 pers som skulle ut i skogen runt Hellas och leka lite.
Hade försökt att köra runt något varv innan start för att hitta lite fina spår där vi kunde köra.
Var riktigt svårt att hitta något då det var floder av vatten överallt och omkullfallna träd typ var 10:e meter.

Men det var som tur var en riktigt glad skara som kom som inte var rädda för att skita ner sig lite.
Det blev en hel del promenerade då alla träden hade vält vid varenda stig men när vi kom upp på höjderna blev det lite bättre.

Var riktigt fint på sina ställen och det blev bra teknikträning. Det var ganska halt på sina ställen och en stackare slog runt så framhjulet slog i riktigt ordentligt.
Han klara sig bra som tur var men hjulet var helt Taco. Däcket slog nästan i gaffeln och ekrarna som var lösa var lösa på samma sida som däcket slog i gaffeln så hade jag spänt dom hade inte hjulet gott runt.
Det var nog ingen räddning för den stackars fälgen.

Några droppa av runt 19:30 tiden medans några ville köra vidare. Vi råka träffa ett par som också snurra runt i skogen så vi börja snacka lite och följdes åt runt gula spåret.
När solen började gå ner runt 20:30 så kände jag att det var dags att börja röra sig hemåt då jag inte hade någon lampa.

De 2 som var kvar ville köra vidare lite så de hängde på paret som vi träffade. Kul runda och kul med glada och entusiastiska cyklister som gillar att köra i skogen trots lera och svårforcerade stigar.

2 kommentarer:

Kim sa...

Vilka regler finns för att få hänga på dessa turer? Köpt cykel på cykloteket?

Per Kumlin sa...

Hej Kim,
Det finns inga regler alls, bara du har en cykel och hjälm så är det bara att hänga på.

Med vänlig hälsning,
Per