onsdag 3 april 2013

Varför ska Digital TV vara så omordernt

Idag blev det en lugn dag både på jobbet och träningsmässigt.
Förskolan ringde vid lunch och tydligen hade Oskar fått något bakslag och fått någon liten blåsa till ifrån vattkopporna han hade förut så han fick gå hem.
På vägen hem fick han tag på mammas handväska och den tyckte han var jättekul att gå omkring med. Vad ska det bli av honom.
Handväska
På kvällen blev det lugnt. Hade fått den nya digitalboxrn ifrån Viasat så nu har vi en massa kanaler. Blev till att installera in vår gamla 46" Philips 46PFL9704H TV vid sängen.
Blev ganska bra.
Philips TV
Det som är lite jobbigt med digital TV är att man måste ha en digitalbox för varje TV och får således betala mer om man har fler TV apparater plus att jag måste ha en till djävla box i alla fall för Viasat.

På visa går det att köra kortet direkt i TV:n som Boxxer, Com Hem och Canal Digital så det är ett steg i rätt riktning men så vit jag har förstått måste man fortfarande ha ett kort för varje TV även där.
Känns lite 80 tal.

Jag menar med analog TV som vi har haft förut har det bara varit att plugga in TV:n i uttaget och börjat titta och det har fungerat sedan 50 talet minst.
Hur svårt kan det vara att få digital TV att fungera på samma viss det är ju trots allt 2000 talet.

Inga kommentarer: