fredag 27 juli 2018

En dag ute i det gröna vid Paris

Idag blev det en heldag ute i Park Floral de Paris. Tanken var först att vi skulle ta den andra parken vid Disneyland (Disney Studio). Men tyvärr fallerade den djävla Omnipod pumpen på Oskar och hans blodsocker åkte upp i taket så han spydde på tåget ditt.
Då hade vi försökt ge han en massa insulin då det såg ut som pumpen satt rätt.

Vi hoppade av och gick ut och jag åkte tillbaka för att hämta ny pump och filt så vi kunde vila ute vid parken senare och återhämta oss.

När Oskar fått ny pump och blodsockret stabiliserat sig så blev han pigg och kry igen.

Klockan hade då blivit så mycket så vi bestämde oss för att stana kvar vid Park Floral de Paris då det var väldigt fint där.


Fanns mycket att se där bland annat ett litet fjärilshus som vi gick in i och tittade runt.

Vi hittade sen en liten lekpark som barnen kunde springa av sig i.

Vi hade bäddat upp med filt på gräsmattan så man kunde ligga där och vila om man inte ville springa runt.

Vi blev kvar där någon timme men sen från ingenstans kom värsta monsunregnet med åska och allt så det var bara att springa och försöka hitta skydd.

Vi blev stående ca 1 timme då det bara öste ner ett tag. Parken hade hunnit stänga men som tur var vakten snäll och lätt oss vara kvar då vi hade Emilia där.

Vi lyckades sen ta oss till en fin restaurang för lite middag innan nästa regnskur slog till.

Det hade blåst en hel del också så det låg kvistar och blad överallt. Vi får vara glada att den här inte ramla ner när vi gick under, det hade kunnat bli riktigt jobbigt.

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter en spännande dag ute i Paris. Blir till att gå och lägga sig så vi kan göra ett nytt försök på Disney Studio i morgon.


Inga kommentarer: