söndag 7 februari 2010

Aronsborg med QBranch och Nerdnight

Dagen på Aronsborg började med lite frukost. Sen var det lite prat om målbilder och vad som kommer hända under 2010. Låter riktigt bra faktiskt och dom höll snacket på en bra nivå och lite humoristiskt så att alla höll sig vakna. Brukar lätt bli att man somnar om det är någon som står och talar långt borta med monoton röst i en lokal med dunkel belysning.

Men här var det fart och fläkt och när det var dags att ta fika pause så fanns det inte bara kaloribomber till kakor och godis som sig brukar på kurser och sånt man har fått förut i tiden. Här hade dom laddat på med stora fruktkorgar och färsk frukt som var uppskuren och fin. Det gillar jag som ska försöka tänka på figuren...;o)


Efter det så var det 2 timmars valfri aktivitet och då hade våran träningstomte till säljare Åsa dragit igång ett corepass som jag hoppa med på. Satt bra och få röra på fläsket när jag suttit halva dagen.

Sen passa jag på att ta en löptur med företagets Ironman. Trodde jag var ensam om att ta med mig träningskläder till en Kickoff, så fel jag hade.
Blev en kort och ganska lugn runda och lite trevligt samtal om löpteknik och träning. Mosa på lite på slutet för att få upp pulsen lite och det kändes bra.

Sen var det dags för galamiddag och utmärkelser till personer som gjort det där lilla extra på företaget. Våran VD och Vice VD höll låda framme på scen halva kvällen och hade en riktigt rolig föreställning. Här är Ulf och Rune i sina rätta element...

Här har vi våran Ironman som fått pris för att han tränat mest av alla på hela Qbranch. Vi har haft tillgång till en friskvårdssida där man kan logga sin träning och få poäng och sånt. Jag hade tyvärr missat den så jag fick inte många timmar där.

Vid 23 snåret så var det dags för fest och NerdNigth. Våran spelguru Jonas hade riggat en hel lokal med massa spelkonsoler med allt från Wii sports till PS3 Sega Rally.

Det var fullt ös till en bra bit efter 3 då lokalerna stängdes. Jag har blivit mer och mer spelintresserad bara det sista året så det här var ju ett riktigt kul tilltag. Ett stort tack till Jonas som fixat med allt det här in på småtimmarna. Det var ingen liten lokal han fått ihop kan jag säga.

Idag har det bara blivit till att slappa och återhämta sig efter en hård vecka med mycket jobb och sena kvällar. Har bara legat i sängen och sovit i stort sett sen jag kom hem. Fick ta till och stortvätta lite gran men det gick skapligt fort ändå.

Inga kommentarer: