söndag 14 februari 2010

Distans och alla hjärtans dag.

Dagen började med ett distanspass med Stefan och Edin. Blev lite halvtungt pass för mig som var småtrött idag. Fredrik som är starkast av oss körde med en lätt fin cross medans Stefan och jag körde MTB med dubbdäck. Jag fick i alla fall ta i lite för att hänga med i snömodden.
Vi tog en runda ut mot Ekerö och försökte hitta lite mindre grusvägar för att slippa sladda runt bland vägsaltet på cykelvägarna eller trängas med bilarna på dom större vägarna.
Var inte direkt plogat på cykelvägarna så det var grymt tungtrampat. På vägen hem när jag började bli ganska krispig i benen så kom den efterlängtade traktorn och plogade bort all snö. Han fick ett trött leende och en hälsning för den räddningen. Nu blev det genast mycket lättare att trampa.

Fick ihop 4timmar 77km och 144bpm så jag hade inte så hög puls ändå, jag var nog mest bara trött.

När jag kom hem var det dags för lite småmys med Älsklingen min. Jag hade impulsköpt 2 biljetter till Grease på Göta Lejon innan jag åkte iväg och cykla så nu var det dags att bli lite kultiverad och få pluspoäng i vuxenlivet.
Inte allt för ofta jag går på teater direkt, var väl någon gång på 1980 talet senast.

Grease den Svenska verisionen var faktiskt bra. Ganska rolig också så det blev bättre än jag förväntat mig.
Den skulle utspelas i mina gamla hemtrakter runt Gubbängen så det var lite kul.
När föreställningen var slut så tog vi en middag på En till Grek på Folkkungagatan. Satt riktigt fint som avslutning på en härlig dag.

3 kommentarer:

Haningerox sa...

Coolt .Wassberg på turen åxå

Per Kumlin sa...

Ha ha ja vi hade ärran att ha Wassberg junior med oss.

Steffoboy sa...

Kan intyga att "Wassberg" är vass på cykel i snömodd :)

Hur han är på skidor vet jag dock inte...