måndag 1 februari 2010

Återbesök

Var grymt stressigt på jobbet idag. Skulle gå lite tidigare för att hoppa in på återbesök hos Memira för att se så allt har läkt ordentligt och att jag inte har fått några komplikationer
Jag hade en applikation som måste ut nu på fredag men den fungerar inte riktigt och applikations ägaren har ingen aning om vad det kan vara än mindre jag som inte vet var den gör för något över huvud taget.
Ville få den klar innan jag skulle dra men så blev inte fallet tyvärr så nu får jag sitta och klura på det och hoppas få den klar i morgon.

Återbesöket gick bra. Jag hade 1.0 när jag titta med båda ögonen men det vänstra var inte helt perfekt än. Läkningsprocessen såg bra ut så vi skulle avvakta och se om det vänstra ögat kommer ikapp för det kan ta upp till 3 månader innan det har läkt klart.

Jag såg inte mycket på det ögat förrut så det har blivit en riktig förbättring men jag vill ju se ner till 1.0 med den också.
Det skulle inte vara några problem enligt läkaren då det tar lite extra tid för det ögat då det var ett så stort brytningsfel från början.
Det låter ju riktigt bra. Ska ditt om 3 veckor igen och se om det har förrbättras så dom vet åt vilket håll det går åt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att operationen gick bra. Hoppas att det vänstra ögat kommer igen och blir toppen också. Applikationen fixar sig säkert..../Eva L

Per Kumlin sa...

Jotack det verkar redan vara lite lite bättre.
Applikationen går lite segt men jag har nog lösningen nu....;o) Ha det bra och syns på lördag.