måndag 8 februari 2010

Trötter, 4x4 min intervallerna gick aptungt

Fan vad seg jag har varit idag. Det märks att jag haft mycket förra veckan. Jag hade vilovecka från träningen men trots det så kom jag hem runt 22-23 på kvällarna då det varit mycket på jobbet och en del andra saker att ta hand om.

Min obligatoriska sovmorgon på lördagen som jag brukar ha kunde jag glömma då jag skulle till Aronsborg med Qbranch och fick stiga upp vid 6 och att sen vara upp och partaja till kl 4 för att sen stiga upp vid 8:30 gjorde inte saken bättre för att bli pigg.
Inte optimalt om man vill vara pigg och alert på träningen men det var det värt. Det var grymt kul och trevligt att träffa sina arbetskamrater som jag inte ser allt för ofta i vanliga fall.

Idag skulle jag föröka mig på dom beryktade 4x4min intervaller. Jag var seg och trött och funderade på om jag skulle ta en till vilodag från träningen.
Jag tog mig i kragen och satte mig och körde.
1:a gick skapligt bra. 2:a och 3:e klara jag bara 3min sen dog jag. Försökte ställa mig upp och spurta sista minuten på dom men det bara gick inte.
Funderade på om jag skulle orka mig på 4:e och tänkte fan har jag börjat är det lika bra att avsluta.
Jag drog igång och redan efter 1½min så kändes det som jag skulle dö. Benen var apstumma och det var syra upp till öronen.
Försökte hålla kadensen uppe för jag vet att om jag sänker den för mycket så kommer jag inte orka dra runt benen.

När 3min hade gått ville jag bara kalla på aktiv dödshjälp och gå och lägga mig. Men sen tog jag mig i kragen och försökte tänka på att trampa ekonomiskt och ta djupa andetag och på något märkligt sätt lyckades jag hålla ut den sista minuten innan mina ben explodera i en syrafest och inte gick att få runt.
Det var knappt att jag orka dra runt 100watt den första minuten efter intervallens slut.

Inga kommentarer: