tisdag 3 augusti 2010

Besök hos Laila med familj

Idag blev det en tripp till Laila och hennes familj i Waterloo. Vi tog ett dop i poolen vid en park utanför dom först för att svalka ner oss från värmen lite.

Blev lite frisbee kastande också. Det visade sig att både min kusin Laila och hennes man Greg tävlade i Ultimate Fresbee. Hade ingen aning om att det fanns. Har bara hört om frisbee golf.
Men så här ser det ut när dom står på plan.

Inte riktigt lika graciöst när jag stod på plan......
Vi kom hem till dom efter lunch och blev bjudna på lite snack. De har en liten trädgård där de odlar alla möjliga grönsaker och frukter.
Det som var moget för tillfället var små tomater och gurkor som vi fick en smakbit på. Satt riktigt fint.
Stackars Nathaniel hade åkt på feber och var lite småtrött och grinig idag. Kan inte vara kul och ha 39graders feber i den här värmen.
När vi kom hem så bjöd vi Jonas på middag på den lokala grillbaren. Vi började med den här lilla förrätten.
Efter den förrätten och den stora middagen så kände jag mig proppmätt och tänkte att jag skulle ut och cykla av mig lite kalorier på kvällskvisten.
Var ganska sent så jag tänkte att jag drar iväg en timme och bränner av några 1minuters intervaller.
Jag hann värma upp och kom bara till 3 intervaller sen kände jag mig helt död. Vet inte vad det var men jag var heltrött och hade ingen ork alls i benen. Jag försökte mig på ett igångdrag men det hände ingenting.
Rullade hemåt lite långsamt och möte Eva och Jonas som var ute och rasta hunden. Det slutade med att jag rullade hem med dem.
När jag kom hem hade jag 2,9 i blodsocker. Det är andra gången det händer när jag har varit ute på restaurang och ätit som mitt blodsocker är så lågt efteråt.
Antagligen är det för att det är så mycket tomma kalorier. Det är hur mycket som helst att äta och jag känner mig sprängfärdig men det är ingen energi i maten.
Jag fick i alla fall trampa i 30minuter och chocka kroppen lite.....

Inga kommentarer: