tisdag 10 augusti 2010

Nybohovsbacken, gamla hederliga träningsrundor

Idag blev det backintervaller uppför Nybohovsbacken igen. På ett sett är det skönt att komma in i de vanliga rutinerna igen efter att ha rest runt i 4 veckor. Men det är också lite tråkigt och inte få uppleva så mycket nya saker hela tiden som vi gjort på våran härliga semester.

Men nu var det dags för de gamla hederliga backintervallerna igen.
Starten gick här vid Blommensbergsvägen efter korsningen till Vinterviksvägen precis vid den här skylten.
Sen är det bara att ge järnet och vika upp första vänster vid Alvastravägen där det först kommer en liten brant knäpp när man svänger upp på vägen för att sedan plana ut lite innan det är dags att svänga upp vänster igen på Schlytersvägen. Här kommer den sista branten och nu är det verkligen syra i benen. Det är brantare än det ser ut och jag har i alla fall hunnit bli trött här.
När den knixen är klar så planar det ut och en liten nedförsbacke kommer. Sen är det bara att slänga i dyngen och sprätta till dom sista 3-400 metrarna som är i stort set platt över motorvägen tills du har kört under huset.
Jag stopar klockan när jag kört mellan stolparna här.
Det blev 5 intervaller på tider mellan 2:29-2:32 så det var ganska jämna tider min inte de bästa. Men jag får väl vara glad att jag kom under 3min efter 3veckor utan någon riktig hårdkörning och en massa god mat som inte gjort något för att hålla vikten nere.
Fan nu är jag uppe i över 80kg igen. Jag som hade lyckats komma ner till 79.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Men det kan inte va många procent kroppsfett på dom 80 kilona. Jag väger också strax över 80 och har ungefär 20% att ta från, det är värre. :)

Anonym sa...

Börjar ni nere från trekanten och upp under essingeleden, svänger vänster, följer vägen och vänster en gång till upp mot bron över essingeleden eller är jag helt fel ute ?