torsdag 19 augusti 2010

Lillfingret orsakade mer problem än vad jag trodde.

När jag lyckades dumkrasha 3 gånger igår så slog jag i lillfingret och tänkte inte så mycket mer på det då jag inte kände så mycket och kunde fortsätta tävla.

Tänkte att lillfingret på vänsterhanden använder jag aldrig så det kan inte vara så farligt.

Idag så skulle jag köra tempobanan vid Mällarhöjdsbadet som är lite småtekniskt. Kan säga att det blev bara ett varv på rekordlåg tid. Tog nästan 8min att komma runt brukar köra under 6 i vanliga fall. Fan varenda liten sten gick rakt genom lillfingret och jag kunde inte stå upp och ta i för då vinklades fingret så jag fick ont. Fick till och med kliva av och gå i stenröset i början och mitten av banan.
Att det där lilla djävla fingret kan göra så mycket för cyklingen, det ser ju inte ens svullet ut så varför ska det hålla på att jäklas så där.
Jag vek av och körde 7st 30 sekunders intervaller på asfalt istället. Det får bli racer resten av veckan för mig så jag slipper alla stötar och ojämnheter.
Till något helt annat pryllbögen slog slint i mig så jag impulsköpte en Polar RX800CX PTE 10 Premium Edition.

Jag ville ha en klocka då jag är så van att ha något på armen och samtidigt en GPS och det hade den här så det fick bli den. Den är grymt mycket snyggare en den gamla Polar S720i som jag hade så den behöver jag inte skämmas för att ha på armen privat.

Hitta den till ett bra pris på Bike-Discount.de där jag fick med både GPS, hastihetsmätare och löparsensor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså det ska bli löpare av dig?!

Per Kumlin sa...

Ha ha man vet aldrig. Ska försöka springa lite i vinter tror jag.