fredag 24 september 2010

Blev Ghostracern till jobbet idag.

Idag så blev det finracern till jobbet. Tänkte att det är lika bra medans vädret fortfarande är helt OK. Det är ju lite yxigt att köra genom stan bara. Jag bor ju i Sätra och jobbar i Kista och närmsta vägen går rakt genom staden och det är mindre kul. Vet inte riktigt vad jag ska hitta för omväg som inte är för lång för att slippa de flesta korsningarna och rödljusen.
Men efter Frösunda så blir det helt ok.
Blev lite naturliga intervaller på sträckorna där det gick att dra på. Kände mig inte direkt superpig efter alla sena nätter men förhoppningsvis ska det lugna ner sig lite snart.
Det är tur att jag kan parkera dyrgripen uppe på kontoret där jag jobbar. Hade varit mindre kul om jag varit tvungen att ha den i det allmänna garaget här nere. Jag vet ju inte vad det är för löst folk som springer omkring där nere när jag inte ser....


Förhoppningsvis så ska jag få ihop crossen ikväll också. Hade planer på att testa den på Focus Cross Race i Tidan

3 kommentarer:

Unknown sa...

Föreslår att du cyklar genom Hägersten och ner för Blommensbergsbacken som du brukar köra intervaller i. Håll vänster och forstätt upp över Essingeleden till Stora Essingen. Där tar du Alviksbron över till Alvik. Kör Drottningsholmsvägen bort och tag höger på Ulvsundavägen. Här fortsätter du bort förbi SE Bankens stora hus till Kista. Alternativt kör du genom Solna/Sundbyberg via Hallonbergen till Kista.
//Thomas (Spårvägenmedlem)

Per Kumlin sa...

Tackar, Hur tar du dig från Rissne till Kista? Jag jobbade i det stora SEB huset vid Rissne förrut men hitta ingen bra väg till Kista därifrån.

Unknown sa...

Hej,

Jag jobbar i Hallonbergen så jag har tyvär aldrig provat på att cykla till Kista. Tror dock att det är bron över E-18 vid SEB och sen viadukten under Kymlingelänken och bort en bit på fältet via Ärvinge som gäller.
Alterativt via Hallonbergen och Ursvik på grusvägarna eller MTB-spåret.
Se bifogad länk på Sthlms cykelvägar.
//Thomas