lördag 4 september 2010

Medans de andra körde Bockstensturen så är jag ute och springer.

Bockstensturen vans idag av Allexander Wetterhal i elitklassen och Michael Johansson visade åter vad skåpet skall stå i H30 klassen och gick och vann igen och tog hem totalen också.
Micke S Flockhart behöll ledningen i elitklassen så nu har han sopat hem långloppscupen också. Ett stort grattis till er.

Själv har jag testat på att springa då jag inte kunde delta i Bockstensturen. Det är snart cross säsong så det börjar bli dags att få ge löparmusklerna lite träning också.
Sprang ner till Sätra IP och körde 2st 3km rundor.

Fyfan vad det gick dåligt. Hade ingen löparekonomi alls. Försökte sträcka ut stegen och vara lätt i stegen men det gick inte så bra. Precis som förra året så kände jag knappt någonting i benen men mina lungor höll på att sprängas. Försökte ta djupa andetag men det blev nästan hyperventilering och till råga på allt så fick jag jordens håll och kramp i magen.

Tiderna blev 11:28 för första sträckan och 12:01 för andra. Jag försökte spurta på slutet av intervallerna för jag kände att benen hade mycket mer och ge men lungorna och magen sa ifrån.
Ja de där tiderna borde inte vara någa problem och förbättra hoppas jag.

Inga kommentarer: