tisdag 14 september 2010

Koll av bostadsmarknaden, Sollentuna kan det vara något?

Nu när jag ska gå och bli pappa så börjar det kännas som det är dags att skaffa sig en liten större lya, måste ju ha ett rum till lillknodden också då den säkert inte vill bo i cykelrummet.
Vi har varit runt och tittat en del norr om stan. Kravet har varit att det ska finnas pendeltåg eller tunnelbana inom gångavstånd och att det inte ska ta längre än 20minuter till stan.

Vi har mest varit inne på nybyggen så att vi slipper håla på och renovera så fort vi ska flytta in.
Kan vara skönt och få välja all utrustning med vitvaror i kök och badrum och få välja färg på tapeter och vad för slags golv vi ska ha utan att det ska kosta skjortan och ta massa extratid.

Var en sväng till Sollentuna ikväll och tittade på en riktigt fin lya på 107m².

Den var inte så fasligt dyr heller men den var på gränsen till att ligga för långt bort.

Men den låg nära centrum och den låg inte på Malmvägen som inte ska vara det bästa området i stan.....
Någon som har erfarenheter ifrån hur det är att bo i Sollentuna? Det verkar ju vara skapligt för det vi såg i alla fall. Och det är ju skönt att ha både Sollentuna centrum och Stinsen på gångavstånd när man ska handla så att vi slipper åka till stan om vi nu skulle få för oss att flytta dit.

4 kommentarer:

STIZZE sa...

Nyproduktioner i allmänhet är riktigt nice, speciellt i er situation då ni har god tid på er och kan vänta på inflyttningsdatum. Jag har gått ca 900'000 SEK plus på min nyproduktion på 3 år, helt klart bra investering.

Angående nått annat, jag har hört ett rykte om att du cyklade till HBB och sen upp för backen 15 gånger för att sedan fullfölja en tisdagsrajd och sen cykla hem.. Det låter helt superhemskt men skönt kaxigt, hur klassas det på din skala av hemskhet?

Per Kumlin sa...

Det låter bra. Ja det är skönt när allt är nytt också. Får bara hoppas att det blir en bra förening så det håller sig på plussidan.

Ha ha jag HBB rundan stämmer fast jag tror bara det var 12 varv. Backen var jobbig men rundan var kul..;o)

STIZZE sa...

Hehe, ja rykten överdrivs ofta även om det va ganska nära ändå :) Det blir ett delmål nästa säsong att göra något liknande, men 5 rundor räcker nog gott och väl för att sänka mig. ;)

STIZZE sa...

Min gamla gitarrist bor på nedersta botten på malmbotten förresten, och han lever än iaf. :)