torsdag 16 september 2010

Nu är det klart och påskrivet

Det blev Sollentuna till slut genom Veidekkebostad. Vi har scannat igenom hela Stockholm på en lya med 4-5rum och runt 100m² som inte kostar fläsk men ändå är nära stan och nära T-banan eller pendeltåg.

Vi har varit lite småkräsna på hur lägenheten ska vara uppbyggd då både jag och Eva gillar öppna ytor och inte allt för många och stora hallar som själ utrymme.
Jag har ju även haft kravet att jag ska få plats med min bioanläggning i vardagsrummet och det har tyvärr inte varit många vardagsrum som har klarat av det.

De flesta vardagsrum har varit små och haft många dörrar och kantiga utrymmen och små väggar så knappt TV:n fått plats......
Hur fan tänkte arkitekterna när de skapa sådana vardagsrum, har de inte hängt med i utvecklingen och insett att små tjocktv apparater på 22" inte är inne längre....

Men nu så har vi hittat en 5:a på 107m² i Turebergs Allé vid Sollentuna som såg bra ut.
Inte allt för stora hallar och 2 par stora väggar att sätta upp TV:n och bioanläggningen på. Sen verkar omgivningen runt om bli väldigt bra då det bara kommer vara nybyggen runt omkring och villor. Så det känns som det kommer att bli riktigt bra det här.

Vi har varit riktigt flitiga idag. Vi har inte bara hunnit jobba och skaffa lägenhet. Vi har hunnit rösta också. Det blev blått för oss, vad ska ni rösta på i Riksdagsvalet?

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Det ser riktigt bra ut, jag gick in och kollade priser och överkomligt var det också! Det är samma köpbelopp som för en 2a i mitt hus, men dubbla hyran p.g.a kvm såklart.

Anonym sa...

Ahh, S-tuna. då blir vi ju typ grannar. eller tio minuter mellan varandra. Får vi pressa tiderna i väsjöbacken:)

Grattis!


Kommer du till HHb iikväll för liet backrace?

/Ville

Per Kumlin sa...

Stizze: Japp jag tror det var bland de bästa priserna vi kunde hitta så det känns bra.

Ville: Tackar, Ja nu djävlar ska det köras i väsjöbacken:) Vi får pressa varandra till döds..;) Husen är dock inte klara förrens 2012 så det dröjer ett tag.
Blir inget HHb för mig då jag drar till Vårgårda nu