måndag 27 september 2010

Nybohovsbacken 5 snabba igen

Blev en vända till Nybohovsbacken efter jobbet med Ghostracern idag igen. Blev inga fantastiska tider. Hamna mellan 2:28-2:37 så det ar varken bra eller jättedåligt.
Tog en vända upp till Mällarhöjdens topp med start från vägen där bara bussen kan köra mellan Örnsberg och Axelsberg. Tog mig upp på 4:14 så det var skapligt.
Nu ska det bli en sen middag och slappa framför TV:n

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Vad tyckte du om värmen/kylan igår? Jag var tvungen att avbryta mitt distanspass halvvägs in för att det var så jävla kallt. Näsan rann och jag va alldeles nerkyld om händer, ben, bröst och hals, med risk för att bli sjuk kändes det som. Jag behöver uppenbarligen uppgradera från kortbyxor, långärmad cykeltröja och gamla polisen cykel vindjacka från ~98.

Per Kumlin sa...

Jag körde med arm och benvärmare + Spårvägens tunna jacka så för mig var det nästan lite för varmt.
En uppsättning arm och benvärmare är alltid bra att ha.

STIZZE sa...

Jag skaffade ben/armvärmare och nya handskar med windstopper material på ovansidan, körde även med långärmad cykeltröja och tunn windjacka, men sista timmen av 3 igår så var det 5grader kallt och bet ordentligt ändå. Dom första två timmarna var bättre, jag kollade aldrig temperaturen men gissar på 10+ nånting. Visstja, jag körde även med cykelkeps igår som täckte övre delen av öronen.
Nästa vecka har jag 5h, 3h och 2.5h i kylan, det kommer bli mentalt tufft!