söndag 2 januari 2011

Distans runt Hellas och Erstaviken

Idag blev det ett skapligt långt pass. Patrik E hade bjudit upp till dans från Hammarbybacken kl 10.
Vi blev 7 pers som skulle trotsa snön och sladda runt i Hellasskogarna.
Vi började med att åka mot Fisksätra och drog sen grusvägarna mot golfbanan och Erstaviken. Det var ovanligt fint plogat så det var riktigt kul att köra. Men när vi skulle ta av mot Erstaviken så blev det stopp. Där hade inte mänskligheten satt sin fot sen snön kom.
Vi drog tillbaks på de fina spåren och kom ända till det här huset vid andra sidan golfbanan där det var lite snö, men det var bara en kort bit så det gjorde inget.


Det var sån där härlig snö som var lite hal men som det fortfarande var grepp i när det börja släppa lite. Riktigt grymt och lägga ner cykeln i kurvorna i. Kände mig nästan som Tony Rickardsson.

Det blev ganska lugnt körning med en del fartlek i backarna och på de roliga stigarna. Blev lite småhattigt men det var kul. 


Vi tog en fika vid Hellas innan vi drog hem. Som vanligt så är det grymt kallt när man ska köra igång efter ett fikapass. Brukar oftast ta fikan när jag kommer hem i vanliga fall men nu var jag i gott sällskap och det är alltid trevligt att sitta och ta det lite lugnt och snacka skit.


Fick ihop 4timmar och 10minuter med ett medel på 139 och en maxpuls på 173. Känns helt ok.

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Grymt, jag körde med samma gäng i tisdags från sickla ut mot saltis, det är så jävla bra cykling där ute nu!

Per Kumlin sa...

Ja det var grymt fint ploggat med tanke på hur mycket det snöat. Fast runt Erstaviken var det stop..;o)

STIZZE sa...

Erstavik, återigen i toppskick ikväll!