måndag 24 januari 2011

Försök till 4x5 gick inte så bra.

Blev ett pass på Monarken i kväll. Tänkte att då jag fått hela söndagen till att vila upp mig på så borde jag vara pigg idag. Ha ha vilket skämt det var. Starta lite fint på 414watt och det gick skapligt hela första intervallen. Sen gick det bara utför. Klara bara 3min på de andra och sista så lyckades jag bara med 2min. Benen var helt stumma och motivationen till att ta i fanns inte.
Jag vek ner mig totalt idag så det här passet kan skrivas in till träningsdagboken som ett riktigt fiaskopass.

2 kommentarer:

ElinsPhoto sa...

Hejsan. Hittade hit via google när jag sökte på barnvagnen Jumper och undrar vad ni tycker än så länge? Såg att ni ganska nyligen fått hem den och att bebben inte kommit än men ni kanske har hunnit känna och klämma på den lite?
Jag och sambon funderar på en Jumper, vår lilla bebbe kommer i maj. Lycka till med allt, när är bebben beräknad?
/Elin

Per Kumlin sa...

Hej Elin,
Den verkar grymt bra än så länge. bebben har inte kommit än men den är på väg när som helst så vi har tyvärr inte hunnit hårdtesta den än.
Men den känns väldigt stabil och är lätt att svänga och dra runt. För det priset så var det grymt mycket tillbehör med många smarta lösningar med bilbarnstol och både ligg och sittdel och massa fickor och förvaringsdelar. Får se om den håller också när lillen kommer.

Ha det bra
Mvh
Per