lördag 8 januari 2011

Föraldrarträff.

Idag blev det en vända till Stefan Norlin och Anneli. Jag tog med mig skidorna för lite träning och Eva hängde med på en trevlig fika med Anneli och pratade om barn och allt som hör till.
När de fika var jag och blev förnedrad i skidspåret av Stefan. Som vanligt så blev det snöoväder och runt 0:an men jag hade ganska bra fäste och glid ändå. Verkade som SWIX RED 55 gick bra idag.
Fick en del snö och is under skidorna men jag kom fortfarande upp för backarna.
Stefan gav mig massa bra tips och visade hur det skulle gå till i spåret.

Jag hade inte en chans när han drog på i backarna, mestadels för att min teknik fortfarande suger. Men jag är på rätt spår tror jag. Lite mer övning sen kan jag nog få lite bättre fart i spåren.
Blev en fika med allihopa innan vi skulle hem igen.

På kvällen kom Stefan Nilsson och Antoaneta över med sin Mario. Blev en hel del snack om föräldrarskap och vad de små liven kan hitta på. Det känns som det är nära nu.
Mario ville dra och känna på allt som kom i hans väg. Han hade inga problem att hitta TV:n och de små ljusen som låg där. Tur att de inte var tända;-)














Lille Mario gillade att grotta runt bland kläderna vi skulle ge bort. Då det bara var mjuka saker där som inte kunde gå sönder så var det bara att låta honom leka loss.
Ibland är de riktigt lättroade och skönt är väl det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena

Det var riktigt kul att ha sällskap i spåret!

Mindre kul idag dock, hamnade i kravallstaketet på Bosön med fraktur på höger pekfinger som påföljd. Efter som benet är helt av lutar det åt operation för att fixera på bästa sätt. Nu blir det alltså gips i 3 veckor (gott nytt år? - nja...)

Nu har du 3 veckor på dig att slipa tekniken, sen sopar du kanske banan med mig.

/Norlin

Per Kumlin sa...

Aj fan vad tråkigt. Hoppas det läker fort.
Ja tack för igår. Det var riktigt kul och tack för alla skidtipsen ska försöka öva lite nästa vecka.