söndag 10 april 2011

Keps Cup i Källbrink

Idag var det Keps Cup på hemmaplan vid Källbrink. Rulla ner till starten och tog ett varv med Stefan Dahl. Det var den gamla hederliga banan som vi kört förrut så den kände jag igen.
Snön hade i stort set försvunnit från hela banan men det var riktigt blött och lerigt i alla fall på första halvan av varvet.
Vi som körde elit skulle köra 5 varv på banan som var ganska teknisk och hade lite mer backar än igår.
Starten gick inte så bra för mig idag. Hade alldeles för lätt växel i så jag bara stod på stället och spann kändes det som när de andra drog iväg.














Lyckades komma ikapp skapligt men Ville och Ulf Johansson hade dragit iväg. Det blev jag och Stefan Dahl som körde på idag igen. Han är starkare uppför än mig så jag tappade lite där men min Scott Spark RC gick som tåget utför så jag lyckades komma ikapp.














På 4:e varvet fick jag tyvärr ont i ryggen och fick dra ner på tempot lite gran och Stefan drog iväg i backen igen och jag lyckades inte köra ikapp.
På 5:e blev det bara till att hålla min position då jag inte hade krafter att köra ikapp Stefan så det blev lite av ett ingemandsland där ett tag.














Men det kändes grymt kul att köra och det är skönt att Sparken går så bra i skogen. Det är bara att sitta ner och trampa över alla ojämnheter och det blir lite mer avslappnad körning när det är tekniskt.
Resultat från Spårvägens Keps Cup kommer upp här lite senare.

Inga kommentarer: