torsdag 4 maj 2023

Arlanda Testtrack Reverse

Idag var det dags för race på min favoritbana Arlanda Testtrack.
Vädret såg dock riktigt mörkt ut när jag skulle åka med ösregn och 3-4 grader.
Men när jag drog iväg så började det klarna upp lite och när jag väll kom fram så var det sol men fortfarande bara ca 4 grader.
Han värma upp lite och kom lite sent till starten då jag hade så mycket kläder som skulle av då jag var beredd på 0 gradig och regn så jag hamna typ sist.


Tänkte att jag måste försöka avancera upp sakta och försiktigt för att inte bli avhängd.
Det var lättare sagt än gjort. Vi var över 60 pers och alla ville ta sig fram.
Åkte lite jojo då det var lite ryckigt i klungan och en del körde på lite för hårt in i kurvorna men tappa all utgångsfart så jag fick sick sacka för att komma om.

Kändes dock riktigt bra i benen och jag lyckades hålla mig kvar i huvudklungan.

På sista varvet så började farten gå upp lite och det blev inte en så samlad klunga så då hade jag det lite lättare att ta mig fram. 

Med några kurvor kvar så lätt det som det blev en liten krasch strax bakom mig som jag lyckades missa och nu var det bara att hålla i sig in till mål.
Jag viste att jag måste upp mer innan de sista kurvorna fram till målrakan för att inte bli indragen i något och sen få fri fart fram.
Lyckades inte ta mig så långt fram som jag ville då blev lite stökigt framför mig då alla ville fram så jag fick dra igång spurten alldeles för tidigt för att komma fram på målrakan. 
Lyckades spurta in på en 10:e plats som jag är riktigt nöjd med.
Fullständiga resultat finns här.
Det var sjukt roligt att köra idag. Det var mycket jagande och riktigt kul att jag lyckades hänga med så bra. Riktigt bra arrangemang.



Inga kommentarer: