onsdag 30 november 2011

Totalkassa ben uppför Nybohovsbacken

Blev jobbpendling idag med lite extrarunda. Körde 50minuter till jobbet via Högdalen och Rågsved i halvhögt tempo. På vägen hem tänkte jag att jag skulle blåsa ur benen uppför Nybohovsbacken några varv.
Jag satsade för fult men mina ben var verkligen inte med ikväll. De kändes grymt stumma och det hände inte mycket vilken äxel jag än skött in. Försökte både stående och sittande men inget gick idag.
Fick tider på runt 3 minuter så det var verkligen katastrof. Det blåste i och försig en del men jag tror det mest var fel på benen idag.
Körde sen hem via Vinterviken och där fick jag användning för min Magic Shine MJ-872 lampa. Det är grymt vad en sån liten lampa kan lysa bra. Snacka om att utvecklingen har gått framåt där.












Kom ihåg min gamla Mila 20watts halogen lampa med en reflektor stor som en mattalrik och ett batteri som kändes som ett stort bilbatteri och ändå höll det bara 2 timmar på full effekt.

















Nu får jag nästan 3 gånger mer ljus till 1/4 del av storleken.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Haha, vafan. Jag körde ju på 3:30 på crossen för nån vecka sen ;)) ... tyckte att det var helt OK eftersom jag bommade 4:00 typ 200-300m från slutet när vi körde i vintras. Men det kanske inte var så bra ändå då... ;)

Per Kumlin sa...

Ja fast då var det snö på vägen det gör stor skillnad. När jag var i form och körde på racern kom jag upp på 2:11:-)
Det blir lite svårt att mäta tid då vind, väglag och typ av cykel kan göra ganska stora skillnader.