torsdag 1 december 2016

4x4 och lite gym

Tänkte jag skulle försöka träna nu när jag var frisk igen så det fick bli 4x4 på max vid gymmet igen. Värmen tar död på en här på gymmet. De har airkondition men inga fläktar så det blir varmt snabbt.
 
Blev till att lyfta lite vikter också. Tyvärr har de ingen benpress och de andra benmaskinerna de hade var ganska rangliga. Men det gick att köra sig trött i alla fall.
Får jobba lite på deffen till nästa år. Hade satt som mål att komma ner till 75 i år men kom bara till 77. Får ge fan i att grotta i syltburken nu. Skulle vara kul om jag kunde komma ner till 75 till sommaren med samma styrka eller bättre som i våras.
 

Blev stranden resten av tiden sen. Härligt med lite vågor igen. Skulle vara kul med riktiga vågor där det blir lite höjdmeter och man kan simma med ett tag men de här småttingarna duger bra de också.
 

Oskar gillar också vågor så han simma runt med mig och hoppade så fort det kom en liten våg.
 

Han är en riktig liten fisk och ville som vanligt inte gå upp utan skulle bara hoppa runt en liten stund till.
 
 Emilia fick nöja sig med poolen idag då det var lite för höga vågor för henne. Det var samma där. När hon hade kommit i så ville hon aldrig upp. Kul att vi har 2 små fiskar i familjen som inte är rädda för vatten.
 

Inga kommentarer: