tisdag 6 december 2016

Uppvärmningsdyk inför morgondagen

Idag blev det lite träningsdyk på grannstranden Katanoi Beach. Vi gick ditt direkt efter frukost och jag tog en halvlång simtur ut i det blå för att komma ut till lite djupare vatten.
Det var mest sand och det var inte så jättedjupt, kanske ner till 10 meter eller något sånt. Men jag fick testa på min nya Mares Viper cyklop och de fungerade riktigt bra ner till 10 meter i alla fall och jag kände inte av något tryck mot ansiktet när det blev djupare utan de satt riktigt bra.
 
Det här var det som fanns att se där nere.
 
Det fanns någon enstaka korall men annars var det mest sten och sand.
 
Fick se några småfiskar också men de var inte så många. Finns väll inte så mycket djurliv här när det mest är sand på botten.
 

Men i morgon ska jag förhoppningsvis få se både lite mer djurliv under ytan och mer koraler för då tar vi en båttur till Phi Phi Island.
Resten av dagen spenderades på stranden med den här lilla fisken.
 
Och de här lilla våtdjuren.
 
Avslutade kvällen med en god middag ute på stan igen. Emilia var en hungrig liten rackaren som vanligt. Först åt hon upp Oskars pasta, sen tog hon nästan allt mitt ris och avslutade med att äta upp Evas pizza. Jag förstår inte hur hon får plats med allt i sin lilla mage.
 

Inga kommentarer: