lördag 12 augusti 2017

Landsvägspass till Katrineholm var planen

Idag skulle vi till Katrineholm för lite finmiddag inför Nattalies och Kristoffers bröllop som ska vara här i morgon. Planen var först att jag skulle cykla hem men då Eva inte ville köra bil då så tänkte jag att jag skulle cykla ditt.
Det var grymt fint väder så det skulle passa perfekt. Tyvärr kom jag inte iväg i tid så jag blev tvungen att korta ner rundan ganska rejält och tog pendeln till Södertälje.

Hade bara Google Maps att gå på och den hade gett mig en väg på ca 12 mil.

Redan efter 3,5 mil så ville den in på någon grusväg. Den var ganska stor så jag tänkte att det nog bara var tillfälligt.

Men den blev bara mindre och mindre och stötigare. Hade då redan kört en halvmil så jag tänkte att det är lika bra att fortsätta. Efter lite över en mil så kom jag tillslut ut på en asfalterad väg. Körde sen vidare mot Flen duktigt försenad och försökte hålla farten uppe.
Blev omkörd av en Skoda Superb som såg väldigt lik min egen och efter några km så visade det sig att det var det för Eva hade tagit småvägarna då det varit trafikståkning på de större vägarna. Jag bestämde mig för att hoppa in för jag hade 6 mil kvar och vi skulle vara där inom 1 timme.

Blev ett ganska kort distanspass på runt 6 mil och knappt 2 timmar. Blev bara en tredjedel av den planerade körningen.

Väll framme så fick vi ro ut till en fin liten grillplats och avnjuta en riktigt god middag.


Inga kommentarer: