torsdag 22 april 2010

Idag har jag varit effektiv.

Först så flyttade jag till Kista med jobbet och satte i ordning allt där och han med och bygga en skapligt stor applikation. Sen bar det iväg till Memira för att se hur min laseroperation för ögonen har gått.
Det såg bra ut men jag såg fortfarande inte helt perfekt på vänster öga, det var nästan 1.0 nu men inte helt. Då det var bättre än förra gången så ville dom ge det lite tid till till att läka så jag ska dit en sista gång efter sommaren för att se hur det har gått. Ser i alla fall 1.0 utan problem med båda.

Blev till att stressa till Aspudden och sprang till Nordic Cycling för att hämta mina pedaler och framväxeln som hade kommit.
Sen var det bara att vända på klacken och springa som en gasell till T-banan igen för att åka till Odenplan för att delta i Qbranch bolagsmöte. Hann precis in dit i tid och fick slänga i mig maten under mötet.

Nu har jag stressat hem och packat för resan till Mjölby i morgon. Ska förhoppningsvis få andas ut lite nu efter en stressig vecka. Har blivit sena nätter hela veckan här med mekandet med den nya Ghost RT Lector worldcup som ska köras in ordentligt på Mjölbybiken nu på söndag. Hoppas hinna bli utvilad och ha bra ben tills dess.

Inga kommentarer: