måndag 26 april 2010

Lite mer lättning av Ghosten.


Nu blir det nog den sista lättningen på cykeln för i år. Det blir ett härligt lätt Innolite styre på låga 112g. Sen finns det nog inte så mycket mer att få ner cykeln med om jag inte ska slänga ut åtskiliga tusenlappar till.
Men dom få gramen jag tjänar på det känns inte riktigt värt att lägga ner dom pengarna på.
Det är ju trots allt mina ben som ska göra grovjobbbet. Att ha en lätt cykel är bara en bonus och lite roligare att köra på men det är ju aldrig fel. Och med en stabil och lätt cykel så är det ju bara benen jag får klaga på. Kanske inte är så bra alla gånger....;o)
Något som jag skulle kunna lätta lite till och skapligt billigt är titan eller aluminiumskruvar till skivorna och infästningen till dom. Får se vad det kommer kosta och hur mycket jag kan tjäna på det. Annars är jag väldigt nöjd med med min heldämpade Ghost RT Lector Worldcup. Den går som en raket i skogen.
Utmaningen som var i Mjölby kändes hur lätt som helst i år, det var nog första gången jag körde på storklingan genom hela det stenröset utan att förta mig. Ghosten bara svalde alla ojämnheter, riktigt skönt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Betyder det att du har ett riktigt billigt och bra styre att sälja?