torsdag 1 april 2010

Blev ledigt idag men en del att göra ändå.

Började morgonen med fixa till min jobbdator som jag har fått omrullad till Windows 7 Enterprise 64 bit. Nu blev den genast lite snabbare än med det slöa Vista. Känns som Vista var en nyare verision av Windows Millenium som man skyndade ut förut utan att testa ordentligt. Ett djävla skit till operativ.

Sen blev det iväg till Polisens passexpedition för att beställa ett nytt pass. Gled vidare till Kungshallen för att träffa Jimmy på MTB Shoppen för att snacka lite skit. Han har mycket i görningen kan man lugnt säga. Brukar vara lite svårt att få tag i han då han är på möte hela tiden men nu han vi träffas över en fika och småprata lite, alltid trevligt.
Han även med ett kort träningspass på 1½ timme. Gled runt lite lätt och sprätte till i några backar. Fick ny rekordtid uppför Nybohovsbacken för året. Körde i och för sig bara ett varv i den backen så det var lite lättare att ta ut sig men tiden blev i alla fall 2:50.

Nu blir det slappa framför TV:n till höjdar programmet Sveriges värsta bilförare.

Hur kommer det sig att TV alltid spärr på alla fördomar om att blondiner är så urbotat korkade. Det är alltid ett sånt där rent spackelluder med en IQ inte allt för långt över 0 som framställs. Det är verkligen bimbovarning på dom här stolpskotten.
Att dom lyckats få körkort är helt obegripligt. Dom borde inte ens få gå ute på gatan utan handledare. Snacka om trafikfara skulle inte vilja möta någon av dom där irrationella typerna på vägen.
Men man vet ju inte, det är säkert bara statister och skådespelare för att göra "bra" TV. För jag hoppas verkligen inte att någon på uppkörningen har släppt ut några sånadär på vägarna.

2 kommentarer:

ola sa...

Tja. Jag kollar inte på det där skitprogrammet men kollade in detta klipp. Det är ju fan sjukt att de där 2 puckade brudarna får vara ute i trafiken. LIvsfarliga!

Per Kumlin sa...

Ja det är tur att man inte har mött dom på vägarna. Undrar hur dom som godkände deras körkort tänker när dom ser det där....