lördag 3 april 2010

Sista snöåkningen på cykel.

Stefan och jag tog en liten vända ut på Ekerö idag. När vi kom ut vid Grind Stugan så såg vi att det fortfarande var snö i skidbacken så vi tänkte att det kunde vara kul och köra upp och ta ett var ner.
Det var skapligt fin utsikt också så det var jag ju tvungen att fota.
Det var en del snö på grusvägen upp så det var ganska tungtrampat men det var det värt.
Efter uppförsbacke så kommer nerförsbacke och då är jag alltid glad.
Vi tog bara en repa ner så vi passa på att filma lite för att föreviga det. Kan säga att det gick inte snabbt. Det var ganska halt och brant och ingen av oss orkade sänka sadeln så man kunde få bättre kontroll. Det blev lite bambivarning när vi "Dundra" ner.

Det blev en skapligt lugn runda idag. Fick ihop 4 timmar med 135 i medelpuls och ca 94km tillryggalagda. Blev inte så långt då det blev en del grusväg och jag körde hem längs Vinterviken och ut med vattnet till Vårby och där var det fortfarande en hel del snö.
Behövde bara 1½ halv flaska vatten idag och inget käk så det var ovanligt lite för mig.

När jag kom hem så hann jag sova en timme innan vi skulle till mina föräldrar i Farsta på lite påskmiddag. Det blev farsans hemlagade inlagda sill till förätt med potatis grymt gott.
Sen blev det lax med potatis till huvudrätt. Och allt avslutades med kex och ost och morsans hemlagade jordgubbskaka. Nu är jag proppmätt igen....

Inga kommentarer: