tisdag 13 april 2010

Tempo på Ekerö

Tog en sväng efter jobbet med Stefan Nilsson och körde 2st 20min intervaller på full kräm i alla fall för mig. Vi startade vid Rörbyvägen och körde runt den lilla svängen och sen vidare mot Färingsö. Vi han precis till brofästet vid Lullehovsundet på dom 20 minutrerna. Det var ganska mycket medvind dit så det gick skapligt fort.

Stefan ladda på rejält på första intervallen och fick vara den som var längst framme mest. Jag låg och tog en del vind på sidan ändå men jag kom bara upp jämsides men när jag skulle om så tog det stopp. Det var som att köra in i en vägg. Jag kunde ligga där bredvid hela tiden men jag kom fan inte om.

På andra intervallen körde vi raka vägen till Nockebybron då det var motvind. Vi körde runt 1minut var och jag tror Stefan tog det lite lugnare nu för nu kunde jag hänga på bättre och jag kom om i förningarna, även pulsen blev lite lägre totalt 168 mot 172 på första vändan.

Det var skönt att få dra på lite och tur för mig att Stefan kunde hänga på för jag hade nog haft svårt att köra själv då jag varit ganska seg.

Inga kommentarer: