söndag 23 maj 2010

Ett regnigt och kalt tempo i Borlänge Tour.

Idag var det sista etapen i Borlänge Tour. Det var ett 10km långt tempo som skulle köras.
På natten hade skyarna öppnat sig och det bara vräkte ner regn. Det hade inte tänkt att sluta utan det regna ganska skapligt hela morgonen och resten av dagen.

Jag fega ur och bytte däck till Nobby nic. Tänkte det kunde vara bra med lite bättre grepp trots att banan inte brukar förstöras allt för mycket under regn.
Tror det var ett ganska bra val ändå men det hjälpte inte så mycket för mina ben ville inte idag.

Blev inte mycket till uppvärmning idag. Det blev typ att gå från bilen till startfållan som uppvärmning för det var grymt kallt ute i ösregnet.

När starten gick så fick jag ganska bra flyt och redan i första backen så såg jag Tor som hade startat före mig som hade problem att ta sig upp. Tyckte inte jag förtog mig i backen och närmade mig honom hela tiden men på andra halvan så hade jag inga krafter kvar.

Tor gled bara iväg i en backe och jag orkade inte hänga på. Jag tappade flytet helt och började göra massa små misstag hela tiden i leran. Vet inte vad jag höll på med men det kändes som min teknik också försvann när farten gick ner för kurvorna kunde jag inte ta rätt idag på slutet.

Kom i mål och slutade som en trött 8:a och blev även 8:a totalt.
Fullständiga resultat för Borlänge Tour finns här.

Inga kommentarer: