lördag 29 maj 2010

Tröttben på Giro di Mösseberg GP

Det var sen start idag så Eva och jag tog en liten promenad till Mössebergs djurpark. När vi var där så skulle vi såklart upp i vattentornet för att titta på den fina utsikten. 206 trappsteg skulle vi gå för att komma upp till toppen men det var det värt.
I djurparken så hitta vi ett gäng hungriga getter. När vi kom med lite gräs så kom alla bräkandes och skulle få sig en tuggbit.
En liten gullig dunboll fick vi se också. Vet inte riktigt vad det var för en fågel men jag har för mig att det var någon Japansk sort, flyga kunde dom tydligen inte dom stackars dunbollarna.
Vi fick se lite påfåglar, gäss, kor, kaniner och lite andra djur också på vår väg genom djurparken. Var ganska lugnt och skönt att strosa runt där.
Något som inte var lika lugnt och skönt var starten i Giro di Mösseberg GP som gick kl 17:45.
Fyfan vad det gick. Det var värre än en MTB start. Det var 50minuter + 2 varv som skulle köras.
Banan var ganska kort och väldigt smal med en grymt massa kurvor. Jag lyckades bara hålla mig med i knappt en kvart sen var jag avhängd. Jag for upp och ner som ett gummiband bland kurvorna och tillslut orkade jag inte jaga ikapp längre.
Första halvan av banan var bara kurvor så där lyckades jag hänga med då jag kom ikapp i början av kurvorna hela tiden. Men på andra halvan så var det en ganska lång raka som luta lite uppför och den blev för jobbig efter några varv så till slut var jag i ingenmansland.
Det var fler än jag som hade det jobbigt som tur var så jag behöver inte känna mig totalt värdelös.
Resultat från Giro di Mösseberg GP finns här.
Hoppas på lite bättre ben i morgon när det är linjet som skall köras. Idag var det verkligen stumben, vilken växel jag än hade så gick det toksegt och i igångdragen efter kurvorna kände jag mig som en oljetanker.
Hade problem med mitt blodsocker också som bara skena iväg innan start. Hur mycket insulin jag än tog så blev blodsockret bara högre av någon konstig anledning. Hade käkat ett par mackor 2½ timme innan start men tycker inte dom borde gjort så mycket.

Inga kommentarer: