måndag 3 maj 2010

Kinabesök och Gumball 3000

Skulle till föräldrarna och hälsa på Hans som kommit från Kina med fru barn och hans svärmor. Körde ut på E4:an och såg att det stod fullt med folk på bron över vägen och undrade lite för mig själv vad fan dom gjorde där. Körde vidare och på nästa viadukt så stod det ytterligare massa folk med filmkamera och vinka och hade sig. När jag sen svängde av mot Älvsjö så hörde jag ett sånt där härligt motormuller från en Lamborghini Gallardo och såg i bakspegeln att det stod Gumball 3000 på den. Det blev en u-sväng upp till OK macken för att se vad det mer kom för härliga muskelvidunder till supersportkärror.

Det kom några Porschar någon Ferrari och jag tror jag fick syn på en Aston Martin Vanquish också
och lite andra godsaker.

Tyvärr så blev det inte så mycket gassa som jag hade hoppats på men några motorvarvningar bjöd dom på i alla fall...;o)
Snackade med några där som stod och filma och dom skulle tydligen in till Café Opera på kvällen och festa till lite och kanske lägga en och annan lakris också.
Nästan så jag blev sugen på att ta en vända ditt lite senare. Jag är ju barnsligt förstjust i snabba bilar med bra prestanda så det ryckte lite i gasfotten.

Sen drog vi vidare till Farsta och fick en fin middag.
Delance (min bror Hans son) var lite blyg när vi kom ditt men efter middagen och efterrätten så verkade han fått en sockerchock som hette duga för han var helt speedad och sprang runt hela lägenheten i 190 varv efter var helt outtröttlig.

Den lilla spjuvern hade sett för mycket på fotboll och alla fejkade skador dom får när de åker på en lätt knuff.

Så fort någon kom i närheten och sträckte på sig eller tog ut handen så föll han omkull och spelade död. Och på begäran så satte han sig upp och rullade med tummarna med en riktigt oskyldig min. Han verkar vara vältränad när det gäller att spela oskyldig och ge andra skulden. Undrar vad han fått det ifrån???...;o)

Han var bra rolig den lilla Delence och lättroad. Hoppas hinna träffa dom på torsdag innan dom drar tillbaks till Kina igen.

Inga kommentarer: