söndag 30 maj 2010

Giro di Mösseberg Linje

Idag gick det lite bättre. Banan var ett långt varv på 104km som var lättåkt med inte allt för mycket backar sen kom det 11 varv på 5,2km som hade 2 härliga backar som var ganska jobbiga.

Första 104km gick utan problem, klungan han till och med ta en pisspaus där jag passade på att ta lite lagning från följebilen som jag delade med Jönköping CK och CK Valhall.
Fick dock jaga ikapp klungan därifrån då dom började köra på lite när jag hämtat sportdrycken.
Kom ikapp och gjorde inte något dragjobb efter det, ville spara krafterna till dom sista 11 varven som brukar vara riktigt jobbiga.

Vi kom ditt lite snabbare än jag trodde och jag låg alldeles för långt bak i klungan för att det skulle vara bra för mig. Brukar vilja vara längst fram när backarna kommer så jag kan falla genom klungan och komma ikapp utför.
Nu var jag alldeles för långt bak så jag tappa en hel del när dom började köra på där framme.

Jag hamna i en liten 5 mana klunga där samarbetet inte var det bästa till att börja med.
Efter några varv såg vi en ganska stor klunga framför oss och då blev det lite bättre samarbete Vi började komma ikapp men tyvärr så kom även ledarna ikapp oss precis innan vi skulle ut på 10:e varvet. Var lite surt när det var så nära.

Vi körde dock vidare. Var lite oklart om vi skulle kliva av eller inte men då dom andra fortsatte så hängde jag på.

Det verkade som alla som blev varvade fick en 33:e plats. Vi var nog bland dom sista att bli varvade så det kändes bättre än att bli varvad först i alla fall. Har ju inget lag att köra för så jag har ju inte så mycket att säga till om.

Det var Patrik Morén som drog det längsta strået idag och smiska ditt hela Cykel City så det var lite kul att någon annan fick stå högst upp för en gångs skull.

Resultat för Giro di Mösseberg finns här.

Inga kommentarer: