lördag 19 januari 2013

Nu har jag hämtat min Scott Spark 900 RC

Var in till Cykloteket och hämta min nya Scott Spark 900 RC. I stort set lika dan som jag hade förra året. Lite skillnad på färgschema och Shimano XTR skivbromsar istället för SRAM XX och nu 15mm snabbkoppling både fram och bak så nu blir den ännu styvare.
Varför ändra på ett vinnande koncept, var grymt nöjd med den förra året och hade inga problem med den. Det enda jag byte var bromsklossar som slitits ut annars spann den som en katt hela säsongen.













SRAM XX på allt förutom bromsar, fint som fan.


























Ska bli kul att testa de nya XTR bromsarna, har hört mycket gott om dem.













DT:s bakdämpare har varit riktigt grym. När den var låst så var den verkligen helt stel och upplåst så svalde den alla ojämnheter riktigt fint. Blev en fin kombination med det riktigt styva läckaget på Sparken.













Har hunnit träna lite idag också. Blev bara ett kort pass på Monarken. 4x4 fick det bli igen på 420 watt och nu klara jag 3 intervaller utan paus så det tar sig.

På kvällen kom Jocke och Jessica över och hälsade på. Blev lite middag och Oskar och lille Alvin fick leka av sig i lägenheten. Var riktigt kul, de små liven är ju så roliga att vara med.
Vi lekte lite kurra gömma och såg på lite barnfilmer och klipp på nätet.
- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: