tisdag 29 januari 2013

Nu har min 65" Samsung Smart TV äntligen kommit

Äntligen nu har jag fått allt till lägenheten så jag är helt klar med det jag vill ha gjort i alla fall.
Elgiganten kom med min Samsung es8005 i 65" utförande, oj vilken pjäs det var.
Många roliga tillbehör fick man med också. 2 par 3D glasögon, 1 Samsung Galaxy TAB 2 och en vanlig fjärrkontroll och en Smart Touch Controll och en IR Blaster för att kunna synka ihop andra enheter. Mycket lul lul kan man lugnt säga.











Riktigt fin bild var det på den. Testade SVT2 HD och bilden var kristallklar. Lär bli många sköna TV-kvällar här har jag en känsla av.
 


Svärfar kom över och hjälpte till med att fixa till nytt venylgolv i hallen också. Hade fått det i födelsedagspresent men inte hunnit installera det än. Skönt med nytt golv så jag inte behöver vara så rädd när jag kommer in med lerig cykel eller grusiga skor och en blött barnvagn. Blev riktigt fint det här.

















Det nya bordet kom också så nu har vi ett helt nytt och fräscht kök. Det var Detroit ifrån Chilli som vi hade beställt. 2x1 meter var det nu men vi fick till 3 stycken ilägsskivor så vi kan dra ut den till 3,5m ifall vi skulle få stort besök. Nu finns det resurser i köket så att det räcker och blir över.











Tog nästan hela dagen att fixa till allt då det var en del hörn att få till på golvet och bordet vägde bly så det var inte det lättaste att få upp.
Sen fick jag dra om alla kablarna till TV:n då den hade anslutningarna på andra sidan jämfört med den gamla. Flytta HTPC till andra sidan också för att få TV:n lite mer centrerad till soffan.
Nu är allt äntligen klart och vi har testat vår första 3D film.
Det blev Hotel Transylvania. Oskar verkade tycka det var riktigt bra och jag kan bara instämma, det var lika bra bild i 3D som i 2D hur grymt som helst. Synd bara att man måste ha glasögon för att kunna se.










Ja det blev som sagt ingen träning idag. Jag hade fullt upp så det räckte ändå kan jag säga. Men det var riktigt skönt att ha allt klart, nu kan jag varva ner och ta det lugnt de sista dagarna innan jag börjar jobba.





2 kommentarer:

cykelola sa...

Jag minns den tid då du skrev om träning och tävling på den här bloggen. Nu har du hamnat i klass med bygglov, äntligen hemma och Ernst :-)

Per Kumlin sa...

Ha ha ja det går utför här. När jag inte hunnit träna så mycket så får jag ju skriva en massa annat skit:-)

Men idag ska det bli lite träning, kanske ska slänga upp en bild på Monarken för omäxlings skull:-)