fredag 31 december 2021

Gott nytt år allihopa och tack alla samarbetspartner för det här året

Nu börjar det närma sig slutet för 2021. Det här året har följt lite av 2020 med corona och omnicron här på slutet.Har hunnit med lite tävlingar. Känns som allt kom igång på slutet av sommaren och alla tävlingar kom på en gång efter att allt varit nedstänkt innan.

Jag har fortsatt att träna på min endurokörning då jag fortfarande måste äta betablockerare och ser ut att behöva göra det ett bra tag till.
Det gjorde att jag testade mitt första enduro SM som gick i Järvsö och det gav mersmak. Har blivit några tävlingar till i Enduro cupen och det har varit grymt roligt. Min Slash har gott grymt mycket där, så glad att jag köpte en riktig endurohoj då jag förra året körde på min Top Fuel.

Blev en hel del cross på slutet här och det har gott bra. Känns som enduroträningen har gett lite fördel på de tekniska partierna även på crossen så jag har orkat hänga på skapligt trots betablockerarna. 
Riktigt nöjd att jag fortfarande kan tävla.

Precis som förra året så har jag fortsatt att investera i aktier och fonder och nådde mitt stora mål för året att komma över 1 miljon och var nästan på väg mot 1,5 miljon men slutade totalt med 1437137:- då den lilla nergången i september satte stop för det.



Lite bilder ifrån året.











Jag vill passa på att tacka mina samarbetspartner som gjort att jag kunnat cykla med det bästa marknaden har att erbjuda i både när det gäller cyklar och utrustning och grym servise.
På MTB har jag fått grym hjälp ifrån 

Och 

Det är på MTB jag tävlar mest och utan deras hjälp skulle jag inte kunna hålla på i den utsträckning jag gjort nu. Cykloteket och Trek har försett mig med Top of the line produkter rakt igenom allt ifrån cykel, kläder reservdelar och utomordentlig service.

Har fått fortsatt förtroende ifrån Rocket Racing Sweden där jag kör landsväg och cross.
Riktigt kul och få vara med i ett riktigt racerlag.
Rocket Racing Swedens samarbetspartner som gjort det möjligt är























Ett stort tack till alla och sist men inte minst ett stort tack till min familj med Eva, Oskar och Emilia som stöttat mig i vått och torrt.
De har fått stå ut med mycket med alla mina äventyr på cykel.
Det är kul att både Oskar och Emilia tycker det är kul och cykla också. Det har blivit en hel del mil tillsammans med familjen och både Oskar och Eva har testat på downhill nu också.

Skönt och ha en familj som står ut med en.


Nu ska vi fira nyår lite lugnt hos några kompisar över gatan här hemma.
Ett riktigt gott nytt år på er alla så syns och hörs vi nästa år.

Inga kommentarer: