söndag 6 december 2009

Cyclocoss och fett amöba med lös hund.

Idag var det dags för kompisscrossen som CK Valhall arrangerar. Den här gången hölls den vid Solviksbadet. Det var en rolig bana med både lerpartier, sand, backar, lite tekniska partier med rötter och en liten trappa på det.
Patrik kände sig bra och tog starten med Micke på hjul sen kom jag med resten av kopplet bakom mig. Pär Strömblad körde förbi och Peter kom också förbi. Tyvärr fick han stopp i en brant backe så jag fick kliva av och springa. Tappade lite där men körde ikapp på dom tekniska partierna.

Både Patrik och Pär fick sen punktering så då låg jag 2:a helt plötsligt. På näst sista varvet så gjorde jag ett litet ryck i det tekniska partiet för att skaka av mig Peter och fick en skaplig luka.

På sista varvet när jag kom in i det tekniska partiet igen så stod det en sån där äckligt fett medelålders minihitler med en lösspringande hund. Jag saktar in för att inte köra på hunden och då puttar gubbdjäveln till mig och säger att jag ska akta hans hund. Tror han att jag ska stanna och kliva av cykeln så fort någon kommer med sin lösa hund?

Det lilla äcklet som inte ens kan koppla sin djävla hund får mig att lacka ur lite smått. Jag skriker åt han "koppla hunddjäveln innan du börjar snacka din djävla tjockis".

Hade stor lust och bara kliva av och ge han en riktig vällriktad pungspark. Jag har ju lyckats få in kraften i dom på BOX:en så det skulle han förtjäna.
Tydligen hade han kastat en kon i huvudet på en annan cyklist som kört förbi.
Han måste vart uppfödd med asfalt i sandlådan som liten och inte fått något på hundra år.

Gå omkring där med sin lösa hund och tro att han äger allt. Han får nog inse att det inte bara är han och sin hund i hela universum.

Nu har jag fått mat i mig och villat så nu ska jag glömma den där fettknoppen.
Det blev ett par julvörtsmackor med skinka och den nya Granvältare-senapen med smak av Wasabi och på den andra ost och marmelad med plommon, valnötter och vaniljsmak på. Det var dom som vi köpte på julmarkanaden igår, riktigt gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med om hundägarhatet, efter många års cyklande är taggarna utåt direkt när det dyker upp något rikspucko med tillhörande lösspringande hund som med facistiska undertoner ska styra upp hur man får röra sig i naturen och självfallet har järnkoll på hur det är tillåtet att röra sig inom närområdet (självfallet får man inte cykla) och att hundarna får springa fritt (oavsett om man är mitt i ett naturresarvat) :-S Thomas

Per Kumlin sa...

Ja jag tycker allt att har dom inte ens kopplat hunden så ska dom inte ens ha rättigheter att öppna munnen ännu mindre att börja veva mot en när man försöker krångla sig förbi deras vilt springande hund.
Skogen är tillräkligt stor för att alla ska kunna samsas där.