tisdag 15 december 2009

Sista BOX:en för året och 4x4

Det var sista BOX:en för året så den kunde jag inte missa. Som vanligt blev det en massa nya roliga övningar som säkerligen kommer hitta lite nya muskler igen.
Tyvärr så hade jag känningar i vänster axeln efter klotningen med Patrik förra veckan. Kunde inte få någon kraft alls så det blev bara små försiktiga kärringslag med vänstern. Men det tog jag igen med högern som nästan fick min motståndare att hoppa bakåt för varje slag.
Skapligt trött hann jag bli i alla fall.
När jag kom hem så var det dags att smiska min Ghost Lector SL på rullen. Det blev dom kända 4x4minutrarna på så högt motstånd som jag bara kunde mäkta med.

Startade på 360watt och lyckades hålla det dom 3 första men på sista orka jag inte längre och fick köra på 350. Så här trött ser jag ut när jag kör 4minutare.
Vet inte hur många watt det är egentligen då min verkar vissa ganska lågt jämfört med alla andra jag testat men den verkar vara ganska konstant ändå då det känns som den har samma motstånd från gång till gång på samma effekt.

1 kommentar:

GT sa...

TRETTONDAGSRACET MTB XC/CX TRÄNINGSRACE
Öppen Träningstävling onsdagen den 6/1-2010. Samling vid gymnastiksalen på campus roslagen i Norrtälje. Samma ställe som CKN´s MTB BANA. Samling kl 10:30 för att köra mastervarv. Gemensam start kl 11:00. Tävlingstid flest varv på 60 min. Klasser: 2 klasser/Herr och Dam klass. Racet kostar inget, inte heller fikat eferåt. Varmt kaffe & bulle/kaka bjuds cyklisterna på efter racet. Bana-info: Banan är kort ca 1-2 km beroende på väderförhållanderna, underlaget är lätt och slätt och man kan köra banan på crosscykel men mtbcykel rekomenderas. Ganska kuperat, tight och kurvigt bana.