tisdag 22 december 2009

Det blev rulle idag också

Min Ghost Lector SL har fått gå tungt idag också. Blev 5st 8minuters intervaller på 300w. Pulsen gick upp bättre idag men jag kände att det skulle bli tungt att köra 310w som igår på slutet. Jag har försökt att köra så hårt jag bara kan så att jag kan bibehålla samma effekt genom hela intervallen på alla intervallerna jag kör. Det har jag gjort oberoende av hur långa intervallerna är och hur många jag har kört.

Vet inte riktigt om det är det smartaste sättet att bli snabb på. Dom första intervallerna känns då ganska lätta medans dom på slutet kan vara riktigt tunga. Sen om det beror på värmen eller på att jag helt enkelt blir trött tåls ju att fundera på.
Min puls brukar skena iväg på slutet så det är nog mycket värmen som gör det i kombination med att jag blir trött tror jag.

Syns ganska tydligt på pulskurvan från dagens pass här att pulsen går upp mer och mer för varje intervall trots att jag har samma effekt. Den sista höjningen på sista intervallen är för att jag ställde mig upp och bröt på en tyngre växel. Där ser man hur mycket mer energi det tar att stå upp.

Inga kommentarer: