söndag 21 mars 2010

Blev en blött och kall dag.

Stefan, Micke och jag var dom som trotsade skitvädret idag. Det började ganska bra innan det snöblandade regnet kom.

Vi tog en vända ut mot Tullinge, Bröta Sorunda, Fituna och tillbaks via F18.
Innan jag drog iväg ut så stod jag och funderade på om jag skulle ha underställ eller inte då det bara var 2 grader ute. Tog sen det tunnaste jag hitta.
På vägen ut så ångrade jag det då jag svettades som en gris och mitt vatten jag hade i flaskan förbrukades i en väldans fart. När vi kom till Sorunda så hade dom stängt ner macken där vi brukar fylla på i vanliga fall kände att jag var torr som ett fnöske och skulle behöva lite vatten så Micke var snäll och dela med sig.

På vägen hemåt så kom blötsnön delux. Det dröjde inte lång tid innan vi var skapligt blöta och kalla. Nu var jag glad att jag tagit på mig understället.
Jag försökte hålla lite fart för att inte bli allt för kall då mina kläder inte var helt regntätta.
Det blev lite uppsplitrat då Stefan började känna sig lite trött och Micke hade åkt med världens tandvärk så han inte kunde ta i.

När vi närmade oss Tullinge så ville alla bara hem. Den ihärdiga blötsnön tog verkligen musten ur en. Micke körde hemåt åt sitt håll och stackars Stefan som hade längst hem var den som var tröttast. Jag kände att jag var alldeles för kall för att ta det lugnt så jag gav mina vinegum till Stefan och hoppades på att han skulle få upp farten lite. Sen blev det till att dra på hemåt för mig.

Fick ihop 4timmar och 10 min av dom 5 timmar som jag tänkt köra.
Blev dock ett lite hårdare pass än vanligt. Hade skrämt upp pulsen i 151 i medel och 173 som högst.
När jag kom hem var jag så kall att jag knappt kunde få av mig kläderna.
Har legat i fosterställning 1 timme nu så nu är jag på benen igen.

Inga kommentarer: