torsdag 11 mars 2010

Nya skidor på G och lite Go-kart

Efter jobbet igår så skulle jag möta upp Hjalle för att han skulle lämna tillbaks mina skidor som han testade.
Han fick precis som jag bättre tid på sina gamla skidor än på mina nya. Han körde över 2min snabbare på Ågestas 6km spår med sina så nu var det ingen snack om saken att dom var alldeles för hårda för mig.

Vi gick in till Skidsport i Bromma där jag köpt mina Madshus Hypersonic Cl och förklarade för dom att jag bara halka runt med skidorna och inte fick något grepp hur många lager fästvalla jag än satte på dom.
Dom testade att mäta ut dom igen och tyckte att dom såg ganska bra ut men jag stod på mig och påpekade att både jag och Hjalle hade kört mycket snabbare på hans gamla skidor.
Dom kom sen fram till att den var på gränsen och att spannet var för långt.
Dom erbjöd mig att byta skidor så det tyckte jag lätt bra men tyvärr så hade dom inga med rätt spann inne.

Jag fick dealen att köra kvar på dom jag har nu och att dom tejpar dom så länge så kunde jag komma in och få nya till nästa vinter.
Det kändes riktigt bra så jag fick ett handskrivet kvitto där det stod att jag har på mig till sista december 2010 att komma in med skidorna och få ett par med rätt spann.
Lite surt att inte få köra ordentligt med skidorna som jag sett fram emot men sesången är snart slut så jag får hoppas på lika mycket snö nästa vinter så jag kan satsa lite mer.

Skidsport gjorde så gått dom kunde med dom förutsättningarna som fanns så det får jag vara nöjd med.

Efter trippen in ditt så bar det iväg till Qbranch för att sen åka Go-Kart. Shit vad kul det var säger jag bara. Vi åkte till Magasin 7 i Värtahamnen och körde ett race med uppvärming, kval och final. Kan säga att det var ful spätta från start till mål.
Jag van mitt kval men i finalen fick jag se mig slagen av en av cheferna som tävlar lite i go-kart, men det var bara med runt 10m så jag får känna mig nöjd.
Hade inte direkt något effektiv åkstill om man säger så. Jag åkte brett och var och tatcha arslet i ytterkanterna hela tiden men det räckte till en andra plats så det var kul. Bromsa vad är det när man kan drifta..;o)
Ska ni ditt så är det 39:02 ni ska slå på ett varv och jag snitta 39:8 någonting på alla varven i finalen så det var ganska jämt.

Inga kommentarer: