lördag 13 mars 2021

Endurokörning vid Löttingekulen

Idag blev det till att testa lite riktig enduro vid Löttingekullen med fartfantomerna Tommy Varg, Fredrik Hjelm och Andreas Derblom.
Riktigt kul och få köra teknisk utförsåkning med dem.

Det var ganska lerigt och halt ute idag och jag kände mig riktigt ringrostig utför idag av någon anledning.
Vi testade nog på de flesta nerfarter som fanns där. En del var ganska kluriga i alla fall för mig med XC hoj och inte världens bästa teknik för dagen. 

Jag känner att jag har grymt mycket att lära och det finns mycket som jag kan finslipa på.
Mycket sitter i skallen också. När det brantar till och blir stenigt och tekniskt så gäller det ganska ofta att bara våga släppa på och lite på cykeln. Tyvärr så är det inte så lätt alla gånger. Det kommer med erfarenhet och det gäller att ta det sakta och säkert och repetera flera gånger.
Allt handlar om repetition kör jag flera gånger på ett svårt ställe och känner mig trygg så blir det alltid lättare när jag kommer till ett liknade ställe någon annan stans då det då sitter i ryggraden och jag vet att jag klarat det förut.

Måste hitt och köra mera. Finns många spår att välja på och många är ganska tekniska men ändå inte oövervinnerliga så det är bara att åka ditt och repetera tills det sitter.

Får tacka för en grym dag här grabbar. Det får vi göra om.

Har varit med småttingarna och kört lite skridskor också. Oskar har fått träna ordentligt idag också då han körde friidrott innan. Kul och få komma ut och få lite friskluft idag.




Inga kommentarer: