torsdag 6 mars 2014

Blev ett teknik och lekpass med Ville ikväll

Blev ett teknikpass ikväll med Ville. Vi testade att köra lite på Gokart banan. Jag försökte mig på stenkistan där men jag fega ut igen.
Ville hitta ett nytt spår som var svårare i början men lättare på slutet men den fastna jag på också.Sen körde vi vidare lite och Ville hitta ett litet ställe att hoppa på.
Tyvärr så gör inte mobilkameran några underverk i mörker så det blev inga bra bilder.Vi avsluta kvällen med ett varv hårt på blåa spåret och jag putsade gårdagens KOM med hela 50 sekunder.Men ikväll fick jag ta i ganska mycket mer än igår då jag hade Ville som hare. Det går ju inte och köra lugnt någonstans när han är med.
I vintras var siktet på att kunna komma unde 9 minuter. Nu får jag nog ändra det till 8 minuter för jag gjorde några småmissar som det säkert ska gå att kappa lite tid på.

2 kommentarer:

Mikael sa...

Ser riktigt roligt ut. Jag hoppas att det finns sådana miljöer här omkring som man kan cykla på. Hittills så har jag bara hittat områden som är skyddade.

Per Kumlin sa...

Ja det finns en del små godbittar här. Det behöver oftast inte vara på så stora områden. De banorna vi körde här är bara från 700m till ett par km och det räcker för att få lite varierad träning.