söndag 30 mars 2014

Heldag med familjen på Tyresta Nationalpark

Idag blev en lugn och skön dag med familjen. Vi tog en lång sovmorgon sen blev det en vända till Tyresta Nationalpark.
Oskar fick ta cykeln idag då han snackat om den hela tiden. Han är riktigt duktig på att köra men lite sämmre på att bromsa. Han kliver hellre av än att använda fotbromsen eller handbromsen, det kan bli lite problematiskt när farten är högre. Han får köra lite try and error tills han får till det i ordnade former.
Han vet dock hur man använder bromsarna för han har gjort det flera gånger men han verkar föredra att bara kliva av än så länge när han ska få ner hastigheten.
Vi tog "Barnvagnsrundan" som är 5km lång. Oskar cyklade ca 3 km sen blev han lite trött och vi fick bära honom några hundra meter tills vi kom fram till en stenhäll vid vattnet där vi tog en paus.
 
Oskar fick lite choklad sen blev han som en Duracellkanin igen. Trodde vi skulle få bära hem han sista bitten först men efter chokladen så hoppa han upp på cykeln igen och trampa på som bara den.
Nu gick det så fort så vi fick springa för att hänga med lille Oskar.
Riktigt kul och se han köra på så.
Grymt att han orka cykla nästan 5 km själv och sen springa runt i parken. Vi tog en fika på gården för att återhämta oss lite. Oskar slängde is sig en tallrik med pannkakor och ville sen gå och gunga.
Han verkar helt outtrötlig.
 
När vi kom hem fick Eva laga middag medan jag tvätta bilen och satte på sommarhjulen. Skönt att få på finhjulen igen.

Dags att lufta Saab:en snart så den inte sotar igen, den körs inte så mycket under vintern.

Inga kommentarer: