måndag 23 mars 2020

Första dagen med HCM sen sjukhusvistelse

Idag var första dagen på jobbet sen sjukhusvistelse på Danderyd. Det har varit många känslor att ta in och många frågor.
Det är en helt ny situation för mig som jag inte är van vid. Kommer mina barn få det här också kan de träna på och leka och leva runt, kan jag fortsätta träna hårt men med nya förutsättningar med betablockerare. Hur mycket kommer jag tappa. Hur mycket kan jag träna.

Jag är glad att jag fortfarande får träna. Blir nog lite omställningar och nya mål och mer lek på cykeln. 
Kanske testar på lite Enduro, det har jag alltid tyckt varit riktigt spännande. Jag älskar teknisk åkning både i skogen och på asfalt och det kan jag köra både snabbt och långsamt så där har jag hur mycket som helst att lära mig.

Var på Danderyds Sjukhus i morse också och lämnade ett sista blodprov.
Jag är glad att alla läkare och sjuksköterskor varit så snälla och tillmötesgående i de här svåra och omställande stunderna för mig. Det har verkligen underlättat och det ska de ha ett stort tack för.

Sen var det dags att gå till jobbet. Hade lite saker att hämta upp där då det är sista veckan som jag jobbar på ICA så jag tog bilen in till kontoret där.

Var skapligt tomt där pga Coronaviruset som härjar överallt. 

I morgon ska jag testa på ett första träningspass och se hur det känns. Sen får vi se hur jag tar mig därifrån. Blir en ny rolig resa med nya äventyr.2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med din fortsatta cykling! Tråkigt de som hänt me ditt hjärta... Fortsätter och följer dig.

Mvh R.Böhm

Per Kumlin sa...

Tack så mycket. Jag hoppas det skall gå skapligt att träna ändå