onsdag 11 mars 2020

Jobbpendling och Stage 1 Race Tour of Watopia

Idag blev det lite hårdkörning. Blev först jobbpendling där det blev lite naturliga intervaller. Hade lite svårt att få upp pulsen och kände mig ganska seg i benen.

Men jag testade mig på Stage 1 Race Tour of Watopia när jag kom hem och det gick skapligt bra.

Den var bara 20 km lång och ganska platt. Jag gjorde en bra start och hängde med bra i början. Dock så åkte jag alldeles för mycket jojo. 
Ville försöka hålla mig långt fram hela tiden men när det blev lite ryckigt så tog jag i för mycket för att komma ikapp och hamnade längst fram. 
Försökte då dra ner lite på tempot men då det lagar så mycket så tar det några sekunder innan det händer något och helt plötsligt är jag sist igen.

Tappar tyvärr förstaklungan med knappt 5 km kvar 

Blir lite avvaktande cykling efter det och jag blev tillslut ikappkörd av 2 cyklister. Vi kör ihop och efter ett tag är det ingen som vill dra när det är 1 km kvar.

Jag försöker fippla med kamerainstälningarna så jag kan se bakåt då jag låg och drog och då drar de såklart igång spurten. Då det lagar så mycket så händer det ingenting när jag försöker dra ikapp.

Blev tillslut en 26:e plats och det får jag ändå vara nöjd med. Lite synd att jag tappa huvudklungan med bara 5 km kvar men jag klantade mig lite för mycket för att orka med där. 




Inga kommentarer: