lördag 18 september 2021

Test av endurobanorna i Källviksbacken

Idag var det dags för test av Endurobanorna vid Källviksbacken då det skall tävlas här i morgon.
7 banor skulle köras och det var ganska steniga banor och några hopp.


1:an och 2:an var ganska snabba och lättåkta men ganska mycket småsten. Var en hel del trampa på 2:an och där fick jag en ganska bra tid. Hamna top 10 där men det kommer nog ändras tills i morgon så jag får föreviga den här bilden.



3:e var ganska brant början och sen ett A spår med hoppet på bilden ovan. Tog det inte första åket men B spåret var så långsamt så det var bara att testa och hoppa och det var inga problem.
Sen var det några dubbelhopp och riktigt stenigt avslut.
4:e banan var ganska snabb på småstenigt parti hela väggen nästan.
Sen kom 5:e slingan som hade en snabb och enkel start sen kom man till ett litet trähopp och efter det så blev det ganska stökigt med branta partier och stora stenar. Hade lite svårt att hitta bra spår där.
På 6:e slingan så var det en snabb start men sen blev det riktigt tekniskt för mig i alla fall med både stora stenar och mycket skråpartier där jag hade svårt att hitta bra spår.
6:an 7:an och även 2:an avslutades på framsidan av berget så där kunde man ta liften upp.
Dock så var det en hel del kö då det bara var en knapplift så det tog ett tag att komma upp, men skönt att slippa cykla upp.

7:e och sista banan gick ner för downhillbanan.
Där fanns det också ett A spår som var riktigt brant och stenigt.
Jag tog mig ner där men det gick inte snabbt. De som kunde köra hoppade ner på slutet där men jag kände att det var utöver min förmåga så jag rullade bara ner.

Ska bli kul och se hur det går i morgon. Nu blir det att försöka återhämta sig tills i morgon så jag har några krafter kvar.  



Inga kommentarer: